Oldalak

2013. január 1., kedd

Bevezetés a történetről(olvasd el, különben nem fogod érteni)

Mielőtt elkezdeném a történetet, úgy döntöttem készítek egy kisebb bevezetést, amelyben ecsetelem, hogy nagyjából mire számíthattok.
Nos, a történet amelyben a TH szerepel, Magdeburgban játszódik, amikor még 17-18 éves tinik voltak. Tudom mi lenne az első kérdés: miért pont tinikként írom le őket? Erre pedig a válasz egyszerű: tudom hogy most 23-24-25 évesek, de az én koromat leszámítva könnyebb tinikről írni, mintsem felnőttekről. Meg amúgy is jobban tetszettek nekem ekkor külsőleg is. Ez a történet leginkább a nosztalgiázó rajongóknak szól, akiknek ekkor tájt jöttek be a legjobban. És azt hiszem nem igen van olyan oldal, ahol visszamegyünk az időben. xD Vagy ha mégis, akkor azokat már valószínűleg olvastátok. De ha olyan kereskedelmi árucikkekkel találkoznátok, mint egy film, ami most jött ki, nem pedig 2007-ben, kérlek ne lepődjetek meg, ez csak az írói szabadság. >.<
Na, most hogy ezt is elmagyaráztam, rá is térhetünk a szereplőkre és a többire.
A főszereplő Raven Hilton és az ikertestvére Cleare Hilton. Ők bármennyire is egypetéjű ikrek, ránézésre nem is hasonlítanak. Ravennek ugyanis vörös haja van, a húgának ( ő 15 perccel később született) Clearenek pedig (festett) barna. Sokan furcsállják is. A stílusuk szintén teljesen más. Raven rocker, Cleare pedig szereti ugyan a rock zenét, de ő úgy öltözködik mint egy átlag lány, csak a csinosabbik fajtából.;) Eme különbségeken kívül, a fejük formája, testalkata és zöldeskék szemük megegyezik és szinte elválaszthatatlanok.
Rajtuk kívül van még egy főszereplő: Emily Bennigton. Ő a két lány legjobb barátnője kiskoruktól fogva. Ő Charlie lánya, így az ikreknek csak mostohatestvér, de mint mondtam, nagyon jóban vannak. 
Mindhárman 17 évesek.
Az ikrek szüleinek munkája miatt sok a költözés, s így nehéz megfelelő középiskolát találni. Így történt az, hogy mikor a szülők Magdeburgban kaptak munkát, ők is oda költöztek. Na és vajon mit tartogat a sors? A Tokio Hotel is épp ott lakik, akik kipihenik a turné okozta fáradalmakat, hisz nyári szünet van. Erről azonban a lányok mit sem sejtenek, pedig a két Hilton lány szívesen hallgatja a zenéjüket. :O

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése